Canan Sertdere

Canan Sertdere

Gerçekleştirmek istediğim bir hayalim vardı. Ancak nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyordum, ta ki Esra Hanım’ın programları ile tanışana kadar…

Aldığım programlar: Müşterini Tanı ve İşini Büyüt, Girişimciler için Satış ve Pazarlama ve Gelecek Tasarım Programı.

Kendisiyle tanışmam ve programlara katılmam, hayatımda bir dönüm noktası oldu. İlk günden itibaren hayallerime ulaşmamda bana çok yol gösterdi.

Programın başında Esra Hanım, “Kendinizle vedalaşın çünkü siz artık eski siz olmayacaksınız,” demişti.

Hem koçluk hem de mentorluk çalışmalarıyla 17 haftalık uzun bir süreç geçirdik. Koçluk tarafında Esra Hanım size bir ayna tutuyor ve içinizdeki cevheri ortaya çıkarıyor. Mentorluk tarafında ise girişimciliğe dair bilgiler ve engin deneyimler paylaşıyor.

En büyük kazancım ise iş ve sosyal hayatımı dengelemeyi öğrenmek oldu. Ayrıca Esra Hanım’la kurduğum güçlü network sayesinde farklı girişimci kadınlarla çalışma fırsatları buldum. Bu sayede Cananskitchen’ı kurarken harika işbirlikleri yaptım.

Programlar, kendimi ve işimi daha iyi tanımamı sağladı. Sorular, beni kendi potansiyelimle yüzleştirdi ve harekete geçirdi. Üç programı da işimi kurmadan hemen önce almıştım. İşimi kurduktan sonra, “Satış ve Pazarlama” programını hızlandırılmış olarak tekrar aldım. İkinci kez almak, iş aşkımı ve heyecanımı tazeledi. Uygulamaya geçirmeyi ertelediğim birçok fikri böylece hayata geçirdim.

Esra Hanım’la yollarımızın kesişmesi benim için büyük bir şans. Hayallerimin gerçekleşmesinde bana rehber olduğu için minnettarım.

Sevgiler,
Canan Penez Sertdere

Canan Sertdere Girişimciler için Satış-Pazarlama Programı ve Gelecek Tasarım Programı Geri Bildirim

Esra Doyuk ile Girişimci Kadınlar Podcast  ” Sizden Biri Girişimci Kadınlar Serisi
en_GB